Binnenkort strak in het pak of bijna in je trouwjurk?
Train nog even die spieren en de feestconditie voor de grote dag is aangebroken!

Op een mooie locatie (ook mogelijk op jullie eigen locatie) ontvangen wij de vrijgezellengroep voor deze sportieve uitdaging! Rol de mouwen maar op en kijk elkaar nog even diep in de ogen want de strijd barst los, gegarandeerd!

Natuurlijk zorgen wij voor een hapje en een drankje maar de rest moeten jullie toch echt zelf doen! We dagen de vrijgezel uit om tot sterkste man of vrouw gekroond te worden.

Het uitdagende parcours op maat is geschikt voor alle leeftijden en niveaus zodat iedereen een leuke dag heeft, wel zo belangrijk! En het is natuurlijk niet alleen maar serieus, onze gediplomeerde instructeurs zijn altijd in voor een geintje dus neem gerust vooraf contact op!

Tijdens het finalespel komt de echte Diehard mentaliteit naar boven en belonen wij het winnende team met een mooi prijzenpakket!

Onmiskenbare onderdelen van de Bachelor(rette) Bootcamp zijn:

– Beath the Bachelor(rete)
– Truth or dare
– Wie een kuil graaft voor een ander..
– Run or hide
– Krachtmeting in competitieverband
– Erop of eronder

Icoon teamwork

Teamwork

Zorgt voor een optimale samenwerking door fysiek en mentaal bezig te zijn in groepsverband.

icoon gezond

Gezondheid

Mensen die voldoende sporten en bewegen hebben minder kans op gezondheidsklachten en ziekteverzuim. Lichaamsbeweging helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen te voorkomen.

Concentratie

Je goed kunnen concentreren is essentieel om efficiënt te kunnen werken. Sporten verhoogt bepaalde hormoonwaarden die ervoor zorgen dat je lichaam in een andere staat komt. Dat hierdoor ook je concentratie en werkgeheugen verbetert is recent aangetoond.

Humor

Door de ontspannen sfeer wordt er veel gelachen.