Bokszak Training: Train uw totale lichaam!

Bokszak training is één van de meest effectieve manieren om je totale lichaam te trainen. Het gaat over je romp, je armen, je schouders en je benen. Door middel van trappen en stoten tegen een bokszak geef je je lichaam het gevoel dat het weer leeft.

Je traint tegelijk voor:

1.       Meer kracht
2.       Betere coördinatie
3.       Groter uithoudingsvermogen
4.       Hogere vetverbranding
5.       Ontspanning in je lijf
6.       Rust in je hoofd
7.       Zelfvertrouwen
8.       Betere weerbaarheid.

Je slaat dus minstens acht vliegen in één klap. De perfecte manier om’s ochtends alert en energiek de dag te beginnen.

Het is de perfecte groepstraining voor mensen van diverse (ervarings)niveaus, jong en oud, man en vrouw! Onze ervaren instructeur leert je de juiste technieken aan en daagt je uit alles te geven. Uiteraard met respect voor ieders niveau. De trainingen zijn ongedwongen en zonder lichamelijk contact binnen een veilige setting, zodat je voluit kunt stoten en trappen zonder jezelf of een ander te blesseren.

Je bent van harte welkom voor een proefles!

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de SportBit App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de SportBit App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

google play
App store

Tarieven

Icoon weegschaal

Afname vetmassa

Bootcamp is uitermate geschikt voor het verlagen van uw vetpercentage. Elke training verbrandt u tussen de 500 en 800 kilocalorieën.

Interval/conditie

Werken aan het uithoudingsvermogen door te trainen met tempo wisselingen. Deze intervalmethode zorgt voor een snelle toename van uw uithoudingsvermogen.

Icoon Kracht

Kracht

Door de krachtoefeningen tijdens de Bootcamp wordt u snel sterker. We gaan “back to basics” door te werken met het eigen lichaamsgewicht en diverse attributen.

Icoon ontspanning

Ontspanning

Het trainen in de buitenlucht verlaagt de stress in het lichaam en bevordert de gezondheid zowel mentaal als fysiek.

Bootcamp locaties

Een moderne en volledig ingerichte Personal Training Studio in het hart van Houten. Goed bereikbaar met de fiets of auto. Gelegen nabij de afslag Houten (A27) U heeft een eigen parkeerplaats voor de deur.