Bootcamp: de ultieme manier om vet te verbranden!

Bootcamp is een work-out waarbij u uw conditie verbetert, vet verbrandt en spieren verstevigt. De trainingen zijn uitermate geschikt om effectief af te vallen. De stofwisseling van uw lichaam wordt verhoogd, waardoor u in rust meer calorieën verbrandt. De Bootcamp lessen worden gegeven in de vrije natuur op verschillende locaties in de omgeving van Driebergen, Doorn en Houten. New Me beschikt over diverse attributen om de lessen gevarieerd en uitdagend te houden. Iedereen kan aan de lessen meedoen, van jong tot oud en u kunt Bootcampen op uw eigen niveau! U heeft de mogelijkheid om een 10 rittenkaart of abonnement aan te schaffen.

In de periode dat u onder voedingsbegeleiding staat van New Me, krijgt u een 5 rittenkaart gratis!

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de SportBit App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de SportBit App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

google play
App store

Tarieven

Icoon weegschaal

Afname vetmassa

Bootcamp is uitermate geschikt voor het verlagen van uw vetpercentage. Elke training verbrandt u tussen de 500 en 800 kilocalorieën.

Interval/conditie

Werken aan het uithoudingsvermogen door te trainen met tempo wisselingen. Deze intervalmethode zorgt voor een snelle toename van uw uithoudingsvermogen.

Icoon Kracht

Kracht

Door de krachtoefeningen tijdens de Bootcamp wordt u snel sterker. We gaan “back to basics” door te werken met het eigen lichaamsgewicht en diverse attributen.

Icoon ontspanning

Ontspanning

Het trainen in de buitenlucht verlaagt de stress in het lichaam en bevordert de gezondheid zowel mentaal als fysiek.

Onze locaties

Een moderne en volledig ingerichte Personal Training Studio in het hart van Houten. Goed bereikbaar met de fiets of auto. Gelegen nabij de afslag Houten (A27) U heeft een eigen parkeerplaats voor de deur.

Dit recreatieterrein ligt in een voormalige zandafgraving aan de noordzijde van de weg Doorn-Leersum (N225). Deze bosrijke omgeving biedt 14 hectare aan gevarieerd trainingsterrein. Het Doornse gat is het meest uitdagende trainingsgebied in de omgeving van Driebergen, Doorn en Zeist. Denk hierbij aan de 120 meter lange en steile zandheuvel, een variatie aan trappen, grasvelden en verschillende bergen en afdalingen. Het Doornse gat beschikt van 1 april tot en met 31 oktober over toiletvoorzieningen. Tevens is er een ruime hoeveelheid aan parkeerplaatsen beschikbaar.

Raadhuisplein is in het centrum van Doorn het is hier in de avond goed verlicht doormiddel van led staat verlichting. U kunt gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het Cultuurhuis of op de parkeerplaats van de Albert Heijn.

We starten tegenover het pinautomaat van de ABN AMRO bank.

Park Schoneveld is inmiddels een bekende naam in het Houten regio Utrecht. Er is genoeg parkeergelegenheid. New Me maakt gebruik van de schone en goed onderhouden speelvelden, die tevens voorzien zijn van verlichting.