Business Bootcamp versterkt de teambuilding en vermindert het ziekteverzuim van uw medewerkers!

Vindt u het welzijn van uw werknemers belangrijk? Wilt u graag het ziekteverzuim terugdringen? Wilt u dat uw werknemers een energieboost krijgen? Op een nieuwe manier als team leren samenwerken en daarmee de collegialiteit en productiviteit weten te verhogen? Dan is Business Bootcamp de juiste keus! Bewegen is gezond en verhoogt de inzetbaarheid van werknemers. Werknemers die voldoende intensief bewegen verzuimen minder. Ruim 40% van werkende Nederlanders beweegt structureel te weinig!

Met een Business Bootcamp kunt u als bedrijf uw medewerkers op een energieke en positieve wijze laten ervaren hoe leuk sporten in de buitenlucht kan zijn. De ultieme manier van teambuilding! Wij staan voor sport, fun en resultaat!

De kern-ingrediënten van onze bootcamp zijn:
– lekker buiten sporten in een andere setting dan de werkomgeving
– samenwerken op fysiek vlak
– ieder op zijn eigen niveau
– professionele begeleiding
– energieboost
– motivatie
– humor

Icoon teamwork

Teamwork

Zorgt voor een optimale samenwerking door fysiek en mentaal bezig te zijn in groepsverband.

icoon gezond

Gezondheid

Mensen die voldoende sporten en bewegen hebben minder kans op gezondheidsklachten en ziekteverzuim. Lichaamsbeweging helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen te voorkomen.

Concentratie

Je goed kunnen concentreren is essentieel om efficiënt te kunnen werken. Sporten verhoogt bepaalde hormoonwaarden die ervoor zorgen dat je lichaam in een andere staat komt. Dat hierdoor ook je concentratie en werkgeheugen verbetert is recent aangetoond.

Humor

Door de ontspannen sfeer wordt er tijdens de trainingen ook veel gelachen.