CrossFit – “Be better than yesterday!”

Wat is Crossfit CrossFit is volgens ons de manier van fitness.  Het combineert gewichtheffen, atletiek en gymnastiek  in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk en in een nette vorm uitgevoerd.  De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel, omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling leidt.

Wij werken volgens het Small Group principe. De groep is nooit groter dan 8 personen. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsstandaard garanderen en krijgt iedereen gepaste aandacht.

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen te leren en een intensieve training Workout of the Day (WOD) van 3 à 30 minuten. Vaak worden de resultaten van deze WOD op een whiteboard en/of persoonlijk logboek bijgehouden om een sport- / competitie-element aan de training toe te voegen. Gedurende de training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen,  pull up bars, roeimachines en airbikes . De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

“Be better than yesterday”

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de Personal Trainer App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de Personal Trainer App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

google play
App store

Tarieven

Icoon weegschaal

Afname vetmassa

Bootcamp is uitermate geschikt voor het verlagen van uw vetpercentage. Elke training verbrandt u tussen de 500 en 800 kilocalorieën.

Interval/conditie

Werken aan het uithoudingsvermogen door te trainen met tempo wisselingen. Deze intervalmethode zorgt voor een snelle toename van uw uithoudingsvermogen.

Icoon Kracht

Kracht

Door de krachtoefeningen tijdens de Bootcamp wordt u snel sterker. We gaan “back to basics” door te werken met het eigen lichaamsgewicht en diverse attributen.

Icoon ontspanning

Ontspanning

Het trainen in de buitenlucht verlaagt de stress in het lichaam en bevordert de gezondheid zowel mentaal als fysiek.

Locatie

Een moderne en volledig ingerichte Personal Training Studio in het hart van Houten. Goed bereikbaar met de fiets of auto. Gelegen nabij de afslag Houten (A27) U heeft een eigen parkeerplaats voor de deur.