CrossFit Houten – “Be better than yesterday!”.

CrossFit is volgens ons een goede manier van fitness.  Het combineert gewichtheffen, atletiek en gymnastiek  in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk en in een nette vorm uitgevoerd.  De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel, omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling leidt.

Wij werken volgens het Small Group principe. De groep is nooit groter dan 8 tot 10 personen. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsstandaard garanderen en krijgt iedereen gepaste aandacht.

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen te leren en een intensieve training Workout of the Day (WOD) van 3 à 30 minuten. Vaak worden de resultaten van deze WOD op een whiteboard en/of persoonlijk logboek bijgehouden om een sport- / competitie-element aan de training toe te voegen. Gedurende de training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen,  pull up bars, roeimachines en airbikes . De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

Voor meer informatie www.crossfithouten.nl

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de SportBit App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de SportBit App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

google play
App store

Locatie

Een moderne en volledig ingerichte Personal Training Studio in het hart van Houten. Goed bereikbaar met de fiets of auto. Gelegen nabij de afslag Houten (A27) U heeft een eigen parkeerplaats voor de deur.