New Me gaat u helpen om op een gezonde manier af te vallen.

Vanaf vandaag wordt alles anders! New Me gaat u helpen om op een gezonde manier af te vallen met een gegarandeerd resultaat. Iedereen kan afvallen met de juiste kennis en begeleiding. New Me biedt u deze mogelijkheid door jaren lange ervaring in het begeleiden van mensen met voeding en beweging. U hoeft niet voor de rest van uw leven te lijnen. Door onze werkwijze kunt u echt nog wel dat hapje of drankje nemen. New Me houdt namelijk rekening met uw persoonlijke wensen op het gebied van eten en drinken.

New Me geeft u inzicht in uw voedingspatroon en eetgewoontes. Met deze kennis gaan wij samen zorgen voor een stabiel gewicht. Crashdiëten en maaltijdshakes zorgen voor een verstoorde stofwisseling. Het jojo-effect is hiervan een bekend ongewenst effect. Door met regelmaat dagelijkse voeding te eten en te drinken bereikt u uw streefgewicht. New Me stelt voor u een persoonlijk voedingsschema op, waarmee u uw doel absoluut behaalt. In de periode dat u onder voedingsbegeleiding staat van New Me, krijgt u een 5 tot 10 rittenkaart voor Bootcamp gratis!

New Me, dé gewichtsconsulent voor Houten, Driebergen en omstreken.
Kom snel langs voor een vrijblijvend gesprek!
 New Me staat voor u klaar.

gewichtsconsulenten

Deze mensen zijn u voorgegaan.

Tarieven

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis. U kunt ook onze website raadplegen voor een overzicht.  Op deze pagina vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als u op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kunt u lezen welke vergoeding er wordt gegeven.

Personal Training Studio Houten

Een moderne en volledig ingerichte Personal Training Studio in het hart van Houten. Goed bereikbaar met de fiets of auto. Gelegen nabij de afslag Houten (A27) U heeft een eigen parkeerplaats voor de deur.