Kickboks Bootcamp: Bootcamp training gecombineerd met kickboks oefeningen.

Ben je toe aan een nieuwe sportuitdaging? Onder leiding van een professionele kickbokstrainer leer je de techniek van het kickboksen: Uppercuts, Punches, Hoeken, Zijwaartse trappen, low kicks en Afhoudtrappen…….

Kickboksen is conditioneel, vergt concentratie, spierkracht, coördinatie, souplesse en explosiviteit. Waar kun je dat allemaal beter onder de knie krijgen dan in de buitenlucht? Het voordeel van de Kickboks Bootcamp boven een (kick)boksschool is dan ook dat de lessen in de buitenlucht plaatsvinden: Voldoende ruimte en voorzien van voldoende zuurstof ben je per keer een uur bezig om super fit te worden. Iets voor jou?

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de Personal Trainer App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de Personal Trainer App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

google play
App store

Tarieven

Icoon weegschaal

Afname vetmassa

Bootcamp is uitermate geschikt voor het verlagen van uw vetpercentage. Elke training verbrandt u tussen de 500 en 800 kilocalorieën.

Interval/conditie

Werken aan het uithoudingsvermogen door te trainen met tempo wisselingen. Deze intervalmethode zorgt voor een snelle toename van uw uithoudingsvermogen.

Icoon Kracht

Kracht

Door de krachtoefeningen tijdens de Bootcamp wordt u snel sterker. We gaan “back to basics” door te werken met het eigen lichaamsgewicht en diverse attributen.

Icoon ontspanning

Ontspanning

Het trainen in de buitenlucht verlaagt de stress in het lichaam en bevordert de gezondheid zowel mentaal als fysiek.

Bootcamp locaties

Dit recreatieterrein ligt in een voormalige zandafgraving aan de noordzijde van de weg Doorn-Leersum (N225). Deze bosrijke omgeving biedt 14 hectare aan gevarieerd trainingsterrein. Het Doornse gat is het meest uitdagende trainingsgebied in de omgeving van Driebergen, Doorn en Zeist. Denk hierbij aan de 120 meter lange en steile zandheuvel, een variatie aan trappen, grasvelden en verschillende bergen en afdalingen. Het Doornse gat beschikt van 1 april tot en met 31 oktober over toiletvoorzieningen. Tevens is er een ruime hoeveelheid aan parkeerplaatsen beschikbaar.

Raadhuisplein is in het centrum van Doorn het is hier in de avond goed verlicht doormiddel van led staat verlichting. U kunt gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het Cultuurhuis of op de parkeerplaats van de Albert Heijn.

We starten tegenover het pinautomaat van de ABN AMRO bank.

Park Schoneveld is inmiddels een bekende naam in het Houten regio Utrecht. Er is genoeg parkeergelegenheid. New Me maakt gebruik van de schone en goed onderhouden speelvelden, die tevens voorzien zijn van verlichting.