Ladies Only

Tijdens een drukke week is het natuurlijk heerlijk om weer extra energie te krijgen door te sporten in de buitenlucht. Bootcamptraining zorgt er voor dat je er even lekker uit bent en bezig bent met je eigen lichaam. Je neemt de tijd voor jezelf en gaat werken aan je sportieve doelen. Zo kan je er de rest van de week weer fris en vol energie tegenaan!
Ladies Only is dus niet alleen goed voor je conditie en figuur, maar het zorgt er ook voor dat je lekkerder in je vel zit en je fit voelt. Je sport in een groep met andere dames waarbij het niveau van de training wordt aangepast aan de groep.

Bij de Ladies Only trainingen ligt de nadruk op de 3 b’s (buik, billen en benen). Naast de extra energie die je krijgt door het trainen van zowel je conditie als je spieren, staat sporten met plezier en een goede sfeer in de les centraal.

Iedere woensdag van 9:00 – 10:00 uur, Park Schoneveld Houten.

Iedere dame is welkom bij de Ladies Only, dus neem je vriendin, zus, moeder, nicht  vooral mee naar de les!

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de Personal Trainer App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de Personal Trainer App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

google play
App store

Tarieven

Icoon weegschaal

Afname vetmassa

Bootcamp is uitermate geschikt voor het verlagen van uw vetpercentage. Elke training verbrandt u tussen de 500 en 800 kilocalorieën.

Interval/conditie

Werken aan het uithoudingsvermogen door te trainen met tempo wisselingen. Deze intervalmethode zorgt voor een snelle toename van uw uithoudingsvermogen.

Icoon Kracht

Kracht

Door de krachtoefeningen tijdens de Bootcamp wordt u snel sterker. We gaan “back to basics” door te werken met het eigen lichaamsgewicht en diverse attributen.

Icoon ontspanning

Ontspanning

Het trainen in de buitenlucht verlaagt de stress in het lichaam en bevordert de gezondheid zowel mentaal als fysiek.

Bootcamp locaties

Park Schoneveld is inmiddels een bekende naam in het Houten regio Utrecht. Er is genoeg parkeergelegenheid. New Me maakt gebruik van de schone en goed onderhouden speelvelden, die tevens voorzien zijn van verlichting.