Strength & Conditioning training voor meer kracht en explosiviteit.

Strenth & Conditioning is afgeleid van het populaire Crossfit. De trainingen zijn samengesteld uit oefeningen met het eigen lichaamsgewicht en uit oefeningen met verschillende attributen, zoals kettlebells, touwen, tractorbanden, dumbells, wall balls en olympische barbells. Deze trainingen zijn hoog van intensiteit en daarom is een basis conditie gewenst.

Strength & Conditioning wordt gegeven in onze Personal Training Studio Houten. De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers. Daarom biedt deze training de voordelen van Personal Training, maar is veel goedkoper en in groepsverband. Je doet dezelfde training samen met anderen, motiveert elkaar en haalt zo meer uit je training. Gezellig én effectief!

Om gemakkelijk te kunnen inschrijven en te betalen voor de Trainingen maken wij bij  New Me gebruik van de Personal Trainer App. Doormiddel van onderstaande knop kunt u de Personal Trainer App gratis downloaden.

U maakt vervolgens een account aan. Daarna zoekt u binnen de App naar het bedrijf New Me en koppelt u deze. Via deze app kunt u bij  “producten” een rittenkaart of abonnement aanschaffen. Vervolgens kunt u zich via de agendafunctie aanmelden voor de gewenste training.

google play
App store

Tarieven

Icoon weegschaal

Afname vetmassa

Bootcamp is uitermate geschikt voor het verlagen van uw vetpercentage. Elke training verbrandt u tussen de 500 en 800 kilocalorieën.

Interval/conditie

Werken aan het uithoudingsvermogen door te trainen met tempo wisselingen. Deze intervalmethode zorgt voor een snelle toename van uw uithoudingsvermogen.

Icoon Kracht

Kracht

Door de krachtoefeningen tijdens de Bootcamp wordt u snel sterker. We gaan “back to basics” door te werken met het eigen lichaamsgewicht en diverse attributen.

Icoon ontspanning

Ontspanning

Het trainen in de buitenlucht verlaagt de stress in het lichaam en bevordert de gezondheid zowel mentaal als fysiek.

Locaties

Een moderne en volledig ingerichte Personal Training Studio in het hart van Houten. Goed bereikbaar met de fiets of auto. Gelegen nabij de afslag Houten (A27) U heeft een eigen parkeerplaats voor de deur.

Park Schoneveld is inmiddels een bekende naam in het Houten regio Utrecht. Er is genoeg parkeergelegenheid. New Me maakt gebruik van de schone en goed onderhouden speelvelden, die tevens voorzien zijn van verlichting.