Kom in beweging en daag elkaar uit! Vandaag is het tijd voor actie en gaan we op zoek naar de echte winnaarsmentaliteit, want we gaan voor het beste resultaat.

 

Een teambuildingsprogramma waarbij de moeilijkheidsgraad en accenten uiteraard voorafgaand zijn afgestemd op de groep en het doel. Bundel de onderlinge krachten en door intensieve samenwerking zal het nooit meer hetzelfde zijn! Voor alle leeftijden, verenigingen en bedrijven!

Onze organisatiepsycholoog en gediplomeerd trainer staat al klaar en de beurt is aan u, vandaag kan niemand het alleen! Rol de mouwen op en zet je kwaliteiten in. Maar wie heeft eigenlijk welke kwaliteit en op wie kan u bouwen? Want wat als het zicht wordt ontnomen, vertrouwt u dan nog steeds op uw collega? Zonder communicatie is er geen resultaat!

Maar…. vandaag draait het niet alleen om (een gezonde) bewustwording! Teambuilding, interactie, competitie en gezelligheid staan centraal. We dagen u uit om, zowel individueel als in teamverband, de strijd aan te gaan richting het beste resultaat.

We verwelkomen uw medewerkers, mogelijk op diverse locaties in NL, of we komen gewoon naar uw locatie! De dag starten we met een lekkere kop koffie of thee en een gezonde bite.

Na de gezamenlijke warming-up gaan we aan de slag met de vooraf afgestemde oefeningen en opdrachten.

De kern-ingrediënten zijn:
– samen buiten sporten, even een andere setting dan de werkomgeving
– samenwerken op fysiek vlak
– ieder op zijn eigen niveau
– professionele begeleiding
– energieboost
– motivatie
– humor

businessFitness
Icoon teamwork

Teamwork

Zorgt voor een optimale samenwerking door fysiek en mentaal bezig te zijn in groepsverband.

icoon gezond

Gezondheid

Mensen die voldoende sporten en bewegen hebben minder kans op gezondheidsklachten en ziekteverzuim. Lichaamsbeweging helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen te voorkomen.

Concentratie

Je goed kunnen concentreren is essentieel om efficiënt te kunnen werken. Sporten verhoogt bepaalde hormoonwaarden die ervoor zorgen dat je lichaam in een andere staat komt. Dat hierdoor ook je concentratie en werkgeheugen verbetert is recent aangetoond.

Humor

Door de ontspannen sfeer wordt er ook veel gelachen.